Ontwerpen is een creatief, chaotisch proces. Maar daar merkt u als opdrachtgever weinig van. Stap voor stap leidt Wildeweg u van idee naar product.

ontmoeten

Een goed gesprek. Daarmee begint het ontwerpproces. Wildeweg denkt met u mee, om uw vraag zo concreet mogelijk te maken. Tijdens het gesprek vormt Wildeweg zich een zo goed mogelijk beeld van uw wensen en de stijl die past bij uw organisatie of project.

 • koffie
 • kennismaken
 • brainstorm

ontdekken

Wildeweg gaat op onderzoek uit; welke elementen, kleuren en vormen moeten terugkomen in het ontwerp. Zo ontstaat geleidelijk een concept dat uw corporate identiteit weergeeft. Want, hoewel de hand van Wildeweg altijd herkenbaar is in een product, zoeken we altijd die stijl die past bij uw doelgroep.

 • visie
 • onderzoek
 • uitgangspunten (concept)
 • look en feel

ontwerpen

Het ontwerp van online toepassingen begint gewoon met potlood. Al schetsend vormen zich de aanknopingspunten voor het ontwerp. Bij een website schetst Wildeweg een uitgebreid wireframe, zodat u kunt zien welke onderdelen waar en op welke manier in de website terugkomen. Na het schetsen is het tijd voor het echte ontwerp; Wildeweg doet een voorstel voor de sfeer, uitstraling, kleuren en typografie voor het ontwerp.

 • layout schetsen / wireframing
 • kleurstudie / typografie / beeldtaal
 • detaillering

ontwikkelen

Bent u helemaal tevreden over het ontwerp, dan start de technische realisatie. Soms bouwt Wildeweg zelf, soms doet een partner dat. Als opdrachtgever merkt u geen verschil. In beide gevallen zorgt Wildeweg voor een effectief en gebruiksvriendelijk product. U blijft altijd op de hoogte van de voortgang. We houden namelijk van korte lijnen en duidelijke afspraken. Ook na oplevering.

 • front-end development (html / css)
 • back-end development (cms)
 • optimalisatie
 • onderhoud