Bij Wildeweg Ontwerp ligt de focus op web / interactie ontwerp, maar we deinzen niet terug voor andere uitdagingen, zoals uitgebreide bedrijfsidentiteiten, boekontwerp, communicatie vragen, etc.

ontwerp van websites en online media

In het ontwerp van online toepassingen schuilt de echte kracht van Wildeweg Ontwerp. Maar ook voor de complete corporate uitstraling van uw bedrijf kunt u bij ons terecht. De uitdaging die Wildeweg ziet is om uw boodschap in een zo simpel en pakkend mogelijk ontwerp te gieten.

  • websites
  • flash animaties
  • motion graphics
  • virals

ontwikkeling en implementatie

Wildeweg Ontwerp gaat verder dan het ontwerp. Een website vraagt om onderhoud. Daarom denken we mee over een praktische en effici├źnte implementatie van het nieuw ontwikkelde communicatiekanaal. Bijvoorbeeld door een gebruiksvriendelijk CMS bij te leveren, of een onderhoudsplan bij een derde partij onder te brengen.

  • Content Management Systemen (CMS)
  • WordPress Weblogs
  • Onderhoudsplan (content/techniek)

digitale strategie

Hoe zet u interactieve en online toepassingen in in uw communicatie? Wildeweg heeft hier duidelijke idee├źn over. En we hebben een uitgebreid netwerk van communicatieprofessionals die u hierover kunnen adviseren.

  • Communicatiedoelstelling
  • Functioneel Ontwerp
  • Wireframing

Producten / Diensten